Yoga Art Photo

lir_5928_pspanoramalir_5932

FANTASZTIKUS LEHETŐSÉG!

A Yoga Art Photo

ÚJ EXKLUZÍV helyszínnel bővítette tárházát!

Az új helyszín mesés és modern egyszerre! 

MINI JÓGAFOTÓZÁSRA HÍVUNK MÁR AZ ÚJ EXKLUZÍV HELYSZÍNRE IS!

 

Foglalj időpontot a mini jógafotózásra vagy igényelj egyedi időpontot bővebb portfólió készítéséhez novemberben!

ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL ÉS BŐVÍTSD TÖKÉLETES KÉPEKKEL PORTFÓLIÓDAT! MELYET MEGALAPOZ A PROFI FOTÓS, TÖKÉLETES HELYSZÍN ÉS A OPCIONÁLIS EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK (retus, fodrász, sminkes, stylist).

 

 

A mini jógafotózás két helyszínen zajlik: a budai napfényműteremben pazar enteriőr és tér vár rátok, a belvárosi fotóstúdióban pedig különböző végtelenített hátterek és professzionális technika nagy teljesítményű stúdiómegvilágítás! Jogiknak a legjobb alkalom, bemutatkozó anyagok fotókkal való ékesítéséhez! Ha csak magadról szeretnél néhány jóga pózt bemutató képet vagy portrét akkor is itt a helyed! Páratlan alkalom!

A helyszínen minden jelentkezőről több kép készül, melyből az öt legjobban sikerült kép kerül átadásra digitális formában. Az időpontokra 30 perces időközönként lehet jelentkezni, ebben az intervallumokban készülnek a képek és e-mail-ben kapjátok meg őket a fotózást követő napokban.

 

Tavaszi mini jógafotózási  díja napfényműteremben: 25.000.- Ft

A képek eredeti képek, igény esetén retusáljuk őket melynek díja 1000.-Ft / kép.

 

IDŐPONT FOGLALÁSÁNAK MENETE:

Időpont foglalást a mini jógafotózásra kizárólag a e-mail-ben fogadunk el a fotózás napját megelőző nap 12h-ig!

A ren@yogaartphoto.com e-mail címre várjuk az adataidat:

teljes neved:

címed:

telefonszámod:

és a számodra megfelelő időpontot.

A mini jógafotózáson való részvételed és a választott időpontod foglalását véglegesíteni a fotózás teljes díjának befizetésével tudod. A helyszínen a fotózások közben már nincs mód a pénzügyi tranzakciókra. Befizetésed történhet készpénzben személyesen  a Yoga Art Photo Studioban / 1137 Budapest Pozsonyi út 25./  vagy banki utalással (e-mail-ben küldött) kiállított számla ellenében a következő számlaszámra:  TAKARÉK BANK  63200171 – 11067500.

A válaszlevélben visszaigazolást kaptok a foglalt időpontról.

A mini jógafotózás min. 5 jelentkező részvételével szervezzük meg.  Ha egy megjelölt időpontokra többen is jelentkeznétek a foglalási és befizetési sorrendben foglaljuk be a helyeket.

 

 

lir_7468lir_7445