Yoga Art Photo

 

Amikor is elkezdődött minden…

Egy hét egy vitorlás tanfolyamon Balatonfüreden non-stop hajón és a kikötőben…

A víz, a szél a természet és én. Ez a hét mindent átmosott. Magamba néztem, megnyitottam figyelmem befelé és a természet jelzéseire. Elkezdtem jógázni és ez mindent átfordított..  A fotózás már amióta az eszemet tudom az életem része, szerencsésnek mondhatom magam, hogy kezdetektől foga azzal foglalkozom a mindennapokban, amit igazán szeretek! Ez a mai napig egy stabil pont az életemben a nagy változások mellett. Néhány szellő vagy fuvallat átúsztatott a csapatsportokból a mindennapi jóga gyakorlásba. Ezáltal egyre több ihletet kaptam, a jóga témában való fotózás nagyobb részt kezdett kivenni más fotó témák mellett. Majd felfedeztem, hogy az hogy minden nap gyakorlok nem csak az én életemben hoz változásokat! Nem csak az én kreativitásomat serkenti! Felfelé mozdítja, energetizálja a körülöttem lévő térben élőket. Neked is egy plusz támogatást jelent, mely magabiztosságot ad a pózok és önmagad megmutatásában, megismerésében a lelkedhez vezető úton!

Liszi Renata_05_150dpi_15cm x 15cm

Jógára fel! Hozz ki magadból a legtöbbet, mutasd meg csodás lelked!

Én ott leszek veled és e különleges térben és megörökítem tiszta lényed kisugárzását!

Renáta

Hari Om Kaur

 

Yoga Art Photo

…hogy miért jó a portfóliód bővítése jógafotóval?

– friss képekkel fűszerezheted meg weboldalad

– profi fotókra cserélheted facebook-od mobilos képeit

– ha jóga tanár vagy óráid bemutatásához egyedi extra képeket használhatsz, ami “rólad szól”

 

Mivel szolgálunk mi?

Professzionális fototechnikával, profi fotóssal és jól felszerelt fotóstúdióval ill. exkluzív, különleges környezettel. Pózklinikával; a fotós gyakorló jógázó és tanár, minden egyes porcikád a legjobb szemek előtt van, tehát a kamera a legjobb kezekben van! Profi kiszolgáló személyzettel, ha szeretnél kérhetsz sminkest, fodrászt a fotózás előtt a helyszínre. A szépészeti szolgáltatások külön költséggel járnak, ezekről ha kéred részleteket küldünk e-mail-ben.

Helyszíneken: napfényműteremben óriási tereiben padlófűtés van így nyugodtan elengedheted magad a pózolás közben. Emellett mindkét helyszínen meleg tea és apró ropogtatni valók várnak rád!

Mivel készülj a jógafotózásra?

Készülj úgy, hogy már tudod milyen pózt szeretnél bemutatni a fotóidon, ezeket a fotózás előtt gyakorlod is otthon, ha teheted tükör előtt. Melegítsd be a tested, hogy ne legyen sérülés veszély (nem ugrálunk bele a pózokba). Érkezz a fotózás előtt fél órával, hogy legyen időd átöltözni, bemelegíteni. Ha kértél sminkest, fodrászt érkezz egy órával korábban. Ezt az igényt minél korábban jelezd e-mail-ben, hogy egyeztetni tudjunk a sminkessel és/vagy a fodrásszal. Ha van különös kedvenc kelléked, amit szeretnél viszont látni a képeken mindenképp hozd magaddal!

A fotózás előtt 2 órán belül ne ebédeld telire magad. 🙂